logo
bannerbgbannerbgbannerbg

#3 Oemotståndlig idyll mitt i Torekov

Boende: #3
Tillgängliga veckor att hyra: Fullbokad!
Pris S3: 18000:-/vecka 

Villkor
S3 - endast veckouthyrning
Obligatorisk avresestädning tillkommer med 1 200kr

2024
S1=V 1-22
 (31 dec 2023 — 2 juni) samt V 35-52 (25 aug — 5 jan 2025) 
S2=V 23-26 (2 juni — 30 juni) samt V 33-34 (11 aug — 25 aug)
S3=V 27-32 (30 juni — 11 aug)

Pris/dygn anges endast om det är möjligt att hyra/dygn ev. med villkor.
​Till alla priser tillkommer en förmedlingsavgift på 15% på den totala hyran.

Boendestandard

Antal bäddar:3
Antal sovrum: 2

Boyta: 60 m²

Kök: X
Pentry:
Servis/pers: 4

Diskmaskin: X
Spis: X
Ugn: X
Kylskåp: X
Frysskåp: X
Frysfack:
Micro:
Kaffebryggare: X
Vattenkokare: X

WC/antal: 1
Dusch/antal: 1
Badkar/antal:

Barnsäng:
Barnstol:

TV: X
Internet:

Tvättmaskin: X
Torktumlare:
Öppen spis:

Balkong:
Möblerad uteplats: X

Utegrill: X

Hund: X

Röda, gröna och svarta gavlar vända mot en underbar, lummig innergård bildar tillsammans det som Torekovborna kallar Fiskargården. En oas som stannar kvar i ditt minne långt efter du åkt hem. Här mitt i gamla Torekov njuter du av bad från ikoniska Morgonbryggan eller någon av de andra fem bryggorna. Kulinariska upplevelser i restaurangerna, hembakat från bageriet, morgonkaffe på ett café. Promenader i gränderna med namn som minner om gamla tider. Sorlet och atmosfären i hamnen. Alla segel på havet. Listan är lång.
Ta för dig!! Unna dig!   
Vill du ha mer aktiva dagar finns det massor att välja mellan. Inom gångavstånd ligger golf- och tennisbanor, padel- och boulebanor. Vandringsleder, gym och mer där till. Känner du för att cykla på Kattegattleden eller någon av de andra vackra vägar Bjäre bjuder på kan du ta cykeln (vuxenmodell) som står parkerad utanför dörren. Fler cyklar finns att hyra i byn.  

Skäm bort dig själv med semester i det här underbara hemmet i hjärtat av Torekov. När du öppnar dörren till gavelhuset flödar ljuset från fönsterpartiet på motsatta gaveln emot dig. Det är omöjligt att inte redan vid första ögonkastet trivas här. De tidlösa detaljerna är genomtänkta och skapar harmoni och välbefinnande. Balansen mellan färger, materialval och inredning är smakfull och de välplanerade ytorna där inget lämnats åt slumpen gör huset rättvisa. Till vänster innanför entrén hittar du det mindre, men åh, så charmiga köket. Det blå-vit rutiga kaklet som ackompanjeras av öppna hyllor med burkar, porslin och oväntade ting för tanken till Medelhavet. 
Allrummet rymmer en bekväm soffa och härliga rottingstolar. Längs ena långväggen löper en låg bänk där tv:n samsas med böcker, vackra ting och mjuka kuddar. Det runda matbordet ger plats även åt eventuella gäster. 
På altanen ramar buxbombollar längs staketet och grönskan i hörnet in möblemanget av robust gjutjärn. En plats du gärna dröjer dig kvar ljumma sommarkvällar.  
En vacker sisalmatta breder ut sig på ovanvåningen vilken ger en ombonande, varm känsla till de båda sovrummen. I dubbelrummet hänger en elegant gobeläng som kuliss bakom sängen. En ljuvlig soffa i honungsfärgad rotting står placerad i hörnet och i precis lagom antal finns små föremål att vila ögonen på. De jordnära färgerna följer med in i enkelrummet som getts en mer avskalad karaktär. 
I badrummet finns utöver en dusch även tvättmaskin. 

Avstånd till Torekovs hamn: 150m
Avstånd till bryggbad: 300m 
Avstånd till livsmedelsaffär: 550m
 

För bokning och information ring: 0431-36 31 80
eller skicka epost till info@torekov.se

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb

Kontakta oss:

Torekovs Turistbyrå
E-post: info@torekov.se
Besöksadress: Pål Romares Gata 1
Postadress: Hamnplanen 2, 269 77 Torekov
GPS-koordinator:Lat N 56° 25′ 34″Lon E 12° 37′ 28″
Telefon:0431-36 31 80

Vi tar gärna emot omdöme rörande vår service. 
Maila oss på länken ovan.

 

                                                   

*På våra sidor förekommer en del prisuppgifter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av  prisuppgifter och reserverar oss för ev. fel i prisangivelser.                          

Länkar

Båstad Turistbyrå
Båstads Kommun 
Hallands Väderö
Torekovs Hamn 
Ängelholm Turistbyrå
Laholm Turistbyrå
Visit Skåne
Visit Sweden