logo
bannerbgbannerbgbannerbg

#6 Vacker, stor arkitektritad villa

Boende: #6
Tillgängliga veckor att hyra: 1-18, 20-22, 25, 34-39, 41-52
Pris S1: 10000:-/vecka 1500:-/dygn
Pris S2: 15000:-/vecka 
Pris S3: 20000:-/vecka 

Villkor
S1 - minst 3 dygn
S2 och S3 - Veckouthyrning
Obligatorisk avresestädning: 1 500kr

S1=V 1-22 (1 jan — 6 juni) samt V 35-52 (29 aug — 2 jan) 
S2=V 23-26 (6 juni — 4 juli) samt V 33-34 (15 aug — 29 aug)
S3=V 27-32 (4 juli — 15 aug)

Pris/dygn anges endast om det är möjligt att hyra/dygn ev. med villkor.
​Till alla priser tillkommer en förmedlingsavgift på 15% på den totala hyran.

Boendestandard

Antal bäddar:10, varav 4 x-bäddar

Antal sovrum: 4

Boyta: 170+20
Byggår: 2017

Kök: X
Pentry:
Servis/pers: 12

Diskmaskin: X
Spis: X
Ugn: X
Kylskåp: X
Frysskåp: X
Frysfack:
Micro: X
Kaffebryggare: X
Vattenkokare:
WC/antal: 2 + 1
Dusch/antal: 2 + 1
Badkar/antal:

Barnsäng: X
Barnstol: X

TV: X
Wi-Fi:X

Tvättmaskin: X
Torktumlare: X
Öppen spis: 2

Balkong:
Möblerad uteplats: X

Utegrill: X

Husdjur: X

Detta underbara hus ligger bara några hundra meter från havet mellan byn och Solsidan. Ta den vackra strandpromenaden som leder över naturreservatet och låt blicken vandra ut mot horisonten. Slå dig ner vid Emils Ruff och njut av havets salta bris. Kanske ser du den välbekanta siluetten av träbåten Nanny på väg till Hallands Väderö. 

Huset med sin svarta panel och kontrasterande fönsterpartier döljer en härlig, skyddad innergård. En lugn plats att koppla av på. Eller så väljer du en av de andra två altanerna beroende på vart solen är.

Innanför entrén breder ett sobert betonggolv ut sig över husets ca 170 kvm. Det stora rummet rakt fram 
är ett hjärterum. Här finns en sittplats placerad i fönstret där det är enkelt att föreställa sig dagens första kopp kaffe medan du ser ut över grannhusen och ön. Rummet rymmer det smakfulla köket, en stor matplats och en köksö med sittplatser. En skön samlingsplats att umgås, laga mat tillsammans och göra planer för dagen. I bortre änden står en kamin att tända vid svalare väderlek eller för att höja mys-stämningen. Självklart har rummet direktutgång till innergården. 

De tre sovrummen ligger i fil. Varje sovrum har två bäddar. Master-bedroom har sängarna intill varandra medan de andra har enkelsängar. Sovrummen har varsin altandörr och arkitekten har skänkt rättvisa till den vitspontade träpanelen genom att låta rummen ha öppen takhöjd med fem meter upp till nock.

Husets två badrum är stilrent inredda. Det större av de två har fått ett elegant, patina-skrivbord som lekfullt gjorts om till tvättställ. Båda badrummen har dusch.

Hallens stora fönster ger att behagligt ljus och leder till allrummet ett etage upp. Här möts du av en trivsam rymd och detaljer såsom högt placerade ljusinsläpp, hörn-kamin och platsbyggd vedförvaring som ger rummet karaktär.

Altanen utanför är perfekt placerad att spendera lata sommardagar på. Njut av en fin utsikt med byns hustak i förgrunden och havet och Hallands Väderö i bakgrunden. Rulla fram grillen framåt kvällen och låt blicken vila mot solen som går ner över havet.   

Alla de generösa fönsterpartier som tar tillvara på dagen ger huset en angenäm atmosfär och suddar ut gränsen mellan utom- och inomhus.

Till detta vackra hus hör självklart ett annex. Här finns två sängar som är 80 cm breda med tillhörande utdragssängar vilket gör att fyra personer ryms att sova. Det tillhörande badrummet är elegant med blå plattor på väggarna och ett dekorativt marrakech kakel på golvet. Avstånd till Torekovs hamn: 1500m
Avstånd till havsbad: 1200m
Avstånd till livsmedelsaffär: 1200m

För bokning och information ring: 0431-36 31 80
eller skicka epost till info@torekov.se

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb

Kontakta oss:

Torekovs Turistbyrå
E-post: info@torekov.se
Besöksadress: Pål Romares Gata 1
Postadress: Hamnplanen 2, 269 77 Torekov
GPS-koordinator:Lat N 56° 25′ 34″Lon E 12° 37′ 28″
Telefon:0431-36 31 80

Vi tar gärna emot omdöme rörande vår service. 
Maila oss på länken ovan.

 

                                                   

*På våra sidor förekommer en del prisuppgifter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av  prisuppgifter och reserverar oss för ev. fel i prisangivelser.                          

Länkar

Båstad Turistbyrå
Båstads Kommun 
Hallands Väderö
Torekovs Hamn 
Visit Skåne
Visit Sweden
Ängelholm Turistbyrå
 

Webcams

Båstad Hamnen
Hovs Hallar