logo
bannerbgbannerbgbannerbg

#6 Vacker, stor arkitektritad villa

Boende: #6
Tillgängliga veckor att hyra: 14-15, 23-27, 32-34
Pris S1: 12000:-/vecka 
Pris S2: 18000:-/vecka 
Pris S3: 22000:-/vecka 

Villkor
Endast veckouthyrning
Obligatorisk avresestädning: 1 500kr

2023
S1=V 1-22
 (1 jan — 4 juni) samt V 35-52 (27 aug — 31 dec) 
S2=V 23-26 (4 juni — 2 juli) samt V 33-34 (13 aug — 27 aug)
S3=V 27-32 (2 juli — 13 aug)

Pris/dygn anges endast om det är möjligt att hyra/dygn ev. med villkor.
​Till alla priser tillkommer en förmedlingsavgift på 15% på den totala hyran.

Boendestandard

Antal bäddar:10, varav 4 x-bäddar

Antal sovrum: 4

Boyta: 170+20
Byggår: 2017

Kök: X
Pentry:
Servis/pers: 12

Diskmaskin: X
Spis: X
Ugn: X
Kylskåp: X
Frysskåp: X
Frysfack:
Micro: X
Kaffebryggare: X
Vattenkokare:
WC/antal: 2 + 1
Dusch/antal: 2 + 1
Badkar/antal:

Barnsäng: X
Barnstol: X

TV: X
Wi-Fi:X

Tvättmaskin: X
Torktumlare: X
Öppen spis: 2

Balkong:
Möblerad uteplats: X

Utegrill: X

Hund: X

Detta underbara hus ligger bara några hundra meter från havet och väl placerat mitt emellan Torekovs hamn och Torekov hotell. Vägen till hamnen promenerar du längs den vackra strandpromenaden över naturreservatet. Pausa vid Emils Ruff och njut av havets salta bris. Kanske ser du den välbekanta siluetten av träbåten Nanny på väg till Hallands Väderö. 

Huset med sin svarta panel och kontrasterande fönsterpartier döljer en härlig, skyddad innergård. En lugn plats att koppla av på och det finns dessutom två altaner till så du kan följa solens bana. Utsikten är behaglig med byns hustak i förgrunden och havet och Hallands Väderö i bakgrunden. Till kvällen är det här du gärna grillar Bjäres råvaror och förlorarar dig i den vackra solnedgången.

Innanför entrén breder ett sobert betonggolv ut sig över husets ca 170 kvm. Det första rummet du kommer in till är husets hjärta — ett stort, vackert rum som är enkelt att omfamna. Här hittar du sittplatsen i fönstervrån, det smakfulla köket, den generösa matplatsen och kaminen som du tänder fyr i för myskänsla och skön värme. Självklart har rummet direktutgång till innergården. Det här är den naturliga punkten att umgås och laga mat tillsammans. 

De tre sovrummen ligger i fil utmed hallen som har stora fönster mot innergården. De asymmetriska väggarna i sovrummen med en takhöjd på upp till fem meter och den vitspontade träpanelen gör varje sovrum rättvisa. Som en extra bonus har rummen egen altandörr. Varje sovrum har två bäddar. Ett av rummen har sängarna intill varandra medan de två andra har enkelsängar. 

I hallens bortre del leder ett par trappsteg dig upp till det vackra allrummet. Även här har du en ljuvlig rymd och detaljer såsom högt placerade ljusinsläpp, hörnkamin och platsbyggd vedförvaring ger rummet karaktär. Låt dörren till altanen stå öppen under soliga, lata sommardagar. 

De stora fönsterna som går från golv till tak i de gemensamma utrymmena suddar ut gränsen mellan ute och inne och fyller huset med naturligt ljus.

Husets två badrum har båda dusch och är stilrent inredda. Det större av de två har fått ett elegant, patinerat skrivbord som lekfullt gjorts om till tvättställ. 

Till detta vackra hus hör även ett annex. Här finns två sängar som är 80 cm breda med tillhörande utdragssängar vilket gör att fyra personer ryms att sova. Det tillhörande badrummet är elegant med blå plattor på väggarna och ett dekorativt Marrakech kakel på golvet. 


Avstånd till Torekovs hamn: 1500m
Avstånd till havsbad: 1200m
Avstånd till livsmedelsaffär: 1200m

För bokning och information ring: 0431-36 31 80
eller skicka epost till info@torekov.se

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb

Kontakta oss:

Torekovs Turistbyrå
E-post: info@torekov.se
Besöksadress: Pål Romares Gata 1
Postadress: Hamnplanen 2, 269 77 Torekov
GPS-koordinator:Lat N 56° 25′ 34″Lon E 12° 37′ 28″
Telefon:0431-36 31 80

Vi tar gärna emot omdöme rörande vår service. 
Maila oss på länken ovan.

 

                                                   

*På våra sidor förekommer en del prisuppgifter. Vi förbehåller oss rätten till ändringar av  prisuppgifter och reserverar oss för ev. fel i prisangivelser.                          

Länkar

Båstad Turistbyrå
Båstads Kommun 
Hallands Väderö
Torekovs Hamn 
Ängelholm Turistbyrå
Laholm Turistbyrå
Visit Skåne
Visit Sweden