logo
bannerbgbannerbgbannerbgbannerbgbannerbgbannerbg

Heberleins Delikatess Kött och Chark

Heberleins Delikatess Kött och Chark
Vantingevägen 15
269 72 Förslöv

Tel. 0431-45 00 58
E-post. jonas.heberlein@telia.com

Välkomna till Heberleins Delikatess Kött & Chark i Förslöv – Bjärehalvöns enda riktiga hemcharkuteri! I vår fina kött- och delikatessdisk finner ni ett stort sortiment av hemlagade produkter såsom rökta korvar, kokta, späckade skinkor, pastejer m.m. Vi erbjuder även catering, i form av såväl varma och kalla rätter, för avhämtning.

Allt sedan 1930-talet har familjen Heberlein producerat och sålt diverse charkuterier av högsta kvalitet. Många är de som genom åren besökt butiken och köpt med sig någonting gott hem och blivit nöjda, detta vittnar inte minst diverse utmärkelser ifrån bl.a. Gastronomiska Akademien och Lilla Sällskapet om.

Vår filosofi är enkel och utgår ifrån att endast bearbeta och försälja råvaror av bästa kvalitet. Nämnda innebär att vi endast använder oss av svenskt kött i våra produkter och att biprodukter såsom t.ex. senor m.m. aldrig förekommer i våra charkuterier. Vidare är kemiska tillsatser såsom blodplasma och allehanda färgämnen helt bannlysta. På Heberleins värnar vi helt enkelt traditionen och sätter kvaliteten och smakupplevelsen i förgrunden. Hos oss röks korvarna på gammeldags vis – över en bädd av pyrande al- och bokspån, tillsammans med enris under minst ett dygn.

I charkdisken hittar ni bl.a. kyckling ifrån Bjärefågel, oxkött av köttrasen Limousion och fläskkött av Hampshireras ifrån Karlsfälts gård. Vi har även en välsorterad ostdisk med produkter ifrån bl.a. Skottorps mejeri och Möllans ost. Eftersom vi är med i Matöppet-konceptet är vi också en komplett livsmedelsbutik.

Hos oss hittar ni även allt för årets alla högtider och fester – vi kan ordna allt ifrån färdiga bufféer med diverse specialiteter till enklare landgångar samt varma middagar i form av bl.a. Oxfilé Europa med potatisgratäng och lyxig grönsallad. Vidare kan vi komma ut till er och t.ex. grilla en hel gris eller ett helt lamm.

Välkomna till en värld av smaker!
Jonas Heberlein med personal

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb