logo
bannerbgbannerbgbannerbg

Torekovs Båt och Segelklubb

Torekovs Båt och Segelklubb
Hamnen i Torekov

Tel.
E-post. info@tbsk.se
Webb. http://www.tbsk.se

Fantastiskt att TBSK är en av Sveriges största seglarskolor trots att vi bara bedriver verksamhet under ett antal veckor!

Det är oerhört roligt att se kurserna fyllas varje år under dessa härliga sommarveckor då massor av barn i Torekov får chansen att lära sig segla, få nya sommarkompisar och umgås tillsammans ute på havet. TBSK erbjuder seglarkurser för alla från 6 år till vuxna. Både rena nybörjare och andra som seglat några år eller vill kappsegla. I våra kurser seglar vi optimister och C55. Du behöver inte ha egen båt för att delta i några av våra kurser eller klubbtävlingar.

Förutom seglarkurserna erbjuder TBSK andra aktiviteter under sommarveckorna. Var med och pröva på att tävla i de enkla 10-seglingarna i optimist som hålls inne i viken eller ställ upp i Simmons, vårt klubbmästerskap, där medlemmar i olika åldrar och med olika båtar seglar och har roligt tillsammans.

Anmäl dig till sommarens alla kurser. Gå in under fliken Anmälan i vår nya webbshop för hantering av kurser och medlemsskap!

Vi ses på havet!

Bildgalleri

galleryThumbgalleryThumbgalleryThumbgalleryThumb

vi tipsar om

indicatorindicator

badplatser

Torekov är unikt. Här hittar du alla slags bad - från ettåringarnas plaskande vid sandstranden till de mest äventyrslystnas dyk.
läs mer »

badplatser

Hallands Väderö

Den ligger därute, Hallands Väderö, för boende och besökare kort och gott Ön. En snabb blick...
läs mer »

Hallands Väderö

föreningsliv

Föreningslivet i Torekov bubblar av livskraft. Här hittar du mötesplatserna för alla som vill ha en inspirerande och social aktiv fritid året om.
läs mer »

föreningsliv