logo
bannerbgbannerbgbannerbg

Torekovs IK

Torekovs IK
Box 99
269 04 Torekov

Tel. 0703466556
E-post. Mikael.soderman@bastad.se
Webb. http://www.laget.se/torekovsik

Torekovs IK är en klubb som har funnits sen 1948 och som för närvarande bedriver verksamhet inom fotboll, boule, badminton, motionsgymnastik och bordtennis. Vår verksamhet är öppen för alla åldrar, för oss är det viktigt med gemenskap och att alla känner sig välkomna.
Styrelsen och ledarna arbetar nu aktivt med att klubben ska utvecklas och vara mer tillgänglig, detta för att hjälpa till att stärka gemenskapen och vikänslan i byn.

För närvarande har vi träning inom fotbollen för åldrarna 5 år och uppåt. Inom vissa ålderspann, där vi har ett mindre antal barn, samarbetar vi med andra klubbar på Bjäre så att vi tillsammans får ihop ett lag och kan spela. Detta bidrar också till att barnen och ungdomarna i de olika byarna lär känna varandra vilket ökar tryggheten i andra mötesarenor.

Torekov IK anordnar också olika evenemang i och runt Torekov. Vi håller i kosläppet i Rammsjö, står för Valborgsfirandet och fixar hamnfesten varje sommar på hamnplanen i Torekov.

Om man vill vara med och stötta vår verksamhet kan man bli medlem hos oss, antingen genom att delta i någon/ några av våra aktiviteter eller som stödmedlem (mer info på vår hemsida).